آموزش کار با نرم افزار سانترال KX-TE-Console (قسمت سوم)
نرم افزار سانترال KX-TE-Console
در این قسمت ما مشخص می کنیم بعد از چند ثانیه تلفن مون شروع می کند به شماره انداختن. مثلاً برای بعضی از داخلی ها گفتید دو دقیقه بیشتر با تلفن صحبت نکنند. اگر من این را بگذارم ۴۰ ثانیه وقتی گوشی را برمیدارد تا 40 ثانیه آن دو دقیقه حساب نمی شود بعد از 40 ثانیه آن دو دقیقه محاسبه می شود.
داخلی می تواند با خط شهری تماس بگیرد بعضی وقتها شما می خواهید یکسری از داخلی ها را محدود کنید. مثلا چند دقیقه یک خط داخلی بتواند با خط شهری صحبت کند ، ۱۵ ثانیه مانده به انتهای مکالمه اش چند تا بیب برای هر دو طرف پخش بشود و تلفن قطع شود. الان روی 10 دقیقه هستش
این قابلیت Call Duration فعال نیست. برای فعال کردن اش سراغ قسمتExtension و Page2 اش می رویم.
حالا اینجا باید این قسمت تیک اش را برای داخلی ها فعال کنیم. قسمت Timer را برای ۱۰۱ و ۱۰۲ فعال کردیم. وگرنه همشون آزاد بودند هر چقدر که می خواستند می توانستند صحبت کنند.
در این قسمت خط شهری به خط شهری را محدود می کنیم. مثلا وقتی که شما میایید داخلی تون را به شماره موبایل تون دایورت می کنید. هر کسی تماس گرفت به داخلی شما دایورت می شود به موبایلتون در این حالت ما می تونیم محدودیت بگذاریم که 10 دقیقه بیشتر صحبت نکنند. بعضی اوقات هست که یک نفر تماس می گیرد با شرکت شما و شما در حال مکالمه هستید ،Hold اش می کنید و یک خط شهری آزاد می کنید و یک شماره تلفنی را می گیرد حالا این خط شهری را منتقل می کنید به طرفی که تماس گرفته ، شما گوشی را می گذارید آن دو نفر با هم دیگر می توانند صحبت بکنند.
بعضی وقت ها که شما از بیرون تماس می گیرید به شرکت به سیستم دیزا وصل می شوید و اپراتور در حال گفتن مثلاً مدیریت عدد ۱ فروش عدد ۲ در این حالت هست که شما می توانید دکمه ستاره را بزنید. از شما یک کد اعتباری می خواهد. یک کد چهار رقمی را بهش می دهید. بعد از اینکه این کد را بهش دادید یک بوق داخلی برای شما آزاد می کند حالا صفر یا 9 را بزنید می تونید یک خط شهری را براتون وصل کند. حالا شما می توانید از بیرون شرکت از تلفنهای شرکت استفاده کنید و تماس بگیرید. در این حالت هم محدودیت 10 دقیقه هم برای شما اعمال شود.
Dialling Start Time : پیش فرض خودش روی صفر هستش اگر شما یک زمانی را براش مشخص کنید مثلا الان روی یک ثانیه هست شما هر شمارهای را بگیرید تا یک ثانیه سیستم شماره گیری نمی کند.
No Dial Disconnection : اگر ما این را فعال کنیم یک خط شهری را آزاد کنیم بعد از ۱۰ ثانیه هیچ شمارهای را نگیرید خط را قطع می کند.
پیش میاد صفر یا دو صفر، بعضی از داخلی ها مون را می بندیم ، این امکان هم وجود دارد که یکسری داخلی ها را استثناء قرار بدهیم به طور مثال شماره تلفن مدیر عامل را ما استثناء قرار می دهیم
Default این نرم افزار این هستش که تلفن ها روی پالس شماره گیری می کند ما می تونیم بیایم تبدیلش کنیم به تن که در قسمت های بعدی در موردش صحبت می کنیم. بعد از اینکه نوع شماره گیری ما تن شد دو حالت داریم ، ۸۰ میلی ثانیه برای ما سیگنال ها را ارسال کند یا 160 میلی ثانیه
اگر تلفن شما موقع زنگ خوردن هر 6 ثانیه یک زنگ می زند.
اگر مخابرات هر 8 ثانیه یک بوق ارسال می کند. شما در داخل برنامه روی 6 ثانیه تنظیم کرده باشید. چون زمان سیگنالینگ مطابقت ندارد. سیستم تلفن را قطع می کند.
لازم هستش این قسمت با مخابرات منطقه شما هماهنگ باشد.
SMDR : در این قسمت ما یک پورت RS-232 داریم که می تونیم از این پورت استفاده کنیم. دستگاه سانترال را به یک پرینتر وصل کنیم. هدف مون چاپ یکسری از گزارش تماس های گرفته شده و… هستش.
Baud Rate یعنی میزان ارسال اطلاعات به بابت هستش.
اگر نخواهیم از پرینتر استفاده کنیم چون پرینتر های قدیمی این پورت را دارند و این پرینترها دیگر در بازار پیدا نمی شود. یک نرم افزاری هستش ثبت مکالمات شما را انجام می دهد.
SMDR Format : ما مشخص میکنیم در این قسمت هر صفحه ای که می خواهید چاپ بشود تعداد خطوط در هر صفحه 66 خط هستش
قسمت بعدی فاصله بین خط چین هستش که موقع پرینت خودتون می تونید تنظیم کنید.
Selection for Printing : در قسمت Outgoing Call ما می توانیم مشخص کنیم کهOff , On Tall باشد. اگر Off باشد تماسهایی که ما به بیرون گرفتیم چاپ نمی شود. اگر On باشد کلیه تماس هایی که از دفتر به بیرون گرفته شده داخل پرینت میاید و اگر گزینه Tall را انتخاب کرده باشیم فقط تماس هایی را ثبت می کند که با صفر و دو صفرگرفته شده باشد
در قسمت Incoming Call تماسهایی که با ما گرفته شدهاند را می تونیم مشخص کنیم چاپ بشود یا نه
Account Code : کدهای اعتباری که ما داخل سیستم مشخص کردیم. یکسری از داخلی ها بتوانند با گرفتن کد ، صفر یا دو صفر را آزاد کنند. اینجا می گوییم افرادی که کد گرفتن موقع چاپ کدشون چاپ بشود یا نه
Secret Number : در این قسمت ما می توانیم مشخص کنیم که آیا یک سری از تلفن هایی که ما ثبت کردیم این شماره ها داخل پرینت ما بیاد یا نه
می توانید مشخص کنید Mode1 یا Mode2 چاپ بشوند یا نه
Call Long Next Page: صحبت اینکه آخرین شماره را داخل صفحه بعدی نمایش بدهیم یا نه
در این نرم افزار روی تنظیمات هر قسمت کلیک می کنیم. کد آن را هم به ما نشان می دهد. شما می توانید با کمک گوشی های تلفن پاناسونیک که تلفن اپراتوری هم می گویند با این کد ها اقدام به همین کانفیگ ها نمائید و نیازی به اتصال از طریق نرم افزار نباشد.
این قسمت تو ایران فعال نیست بابت مکالمه ارزان هستش.
مخابرات یکسری زمانهایی را مشخص می کند برای مکالمه ارزان و یکسری کد به ما برای این زمانها می دهد.
در این 40 قسمت کد شهرستان و کشور قرار می دهیم. اگر این کدها را تنظیم کنیم یک مکثی تلفن ما می کند. بعد شماره را می گیرد.
زمان آن Pause را برای شماره هایی که در آن 40 تا باکس وارد کردیم را اینجا تنظیم می کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.