آموزش کار با نرم افزار سانترال KX-TE-Console (قسمت پنجم)
نرم افزار سانترال KX-TE-Console
Extension : یا تعریف داخلی ها ، در این قسمت ما یکسری تنظیمات داریم برای داخلی هامون ، اینجا ۲۴ تا داخلی بر روی این دستگاه مشاهده میکنید که از شماره ۱۰۱ تا ۱۲۴ به صورت پیش فرض هستش. شما می توانید تغییرشون بدهید.
Account Code Mode : در این قسمت ما 4 تا زیر مجموعه داریم. اگر گزینه Optionرا انتخاب کنیم به این معناست که از ما کد اعتباری به صورت اختیاری یا Optional می خواهد.
اگر گزینه دوم Forcedرا بزنیم به این معناست که کد اعتباری را بلافاصله بعد از گرفتن خط شهری باید وارد کنیم حداقل ۵ ثانیه زمان داریم. در غیر این صورت خط ما قطع خواهد شد.
اگر گزینه Verify-All را انتخاب کنیم کد اعتباری را از ما می خواهد بعد از گرفتن خط شهری و قبل از هر نوع شماره گیری باید وارد کنیم.
اگر Verify-Toll انتخاب کنیم وارد کردن کد اعتباری ، زمانی الزامی است که بخواهیم 0یا 00 را آزاد کنیم.
Transfer to CO: در این قسمت ما می توانیم اجازه بدهیم تا یک مکالمه ای که حال انجام هستش را به یک خط شهری انتقال بدهیم
Call Forward to CO : در این قسمت به داخلی این اجازه را می دهد که بتواند یک خط را انتقال بدهد به جای دیگر
Busy Override : در این قسمت ما می توانیم وارد مکالمه دو نفر دیگر بشویم. اگر این گزینه فعال شده باشد. روی هر کدام از داخلی ها باید این قابلیت را Enable کرده باشیم. اگر کسی روی خط شهری دکمش را بزند می تواند وارد مکالمه بشود ، حالا برای هر سه نفری بیب پخش می شود این بیت قابلیت حذف شدن را دارد. بعد از حذف بیپ کسی وارد مکالمه شد روی همه تلفن ها چراغ مربوط به کنفرانس روشن می شود و یک چراغ اینترکام هم برای همشون روشن می شود. متوجه می شویم که یک نفر وارد مکالمه شده است.
DND Override : اگر ما این تیک را بزنیم می توانیم برای یکسری از داخلی ها تعریف کنیم که بتوانند تماس بگیرند با این داخلی و یکسری هم نتوانند تماس بگیرند. روی آن تلفن های داخلی مون DND را باید Enable کنیم.
Paralleled Telephone: در این قسمت ما می توانیم مشخص کنیم که یک داخلی قابلیت این را داشته باشد از یک تلفن پاناسونیک و یک تلفن معمولی استفاده بکند یعنی دو تا تلفن بهش وصل باشد.
TAM Connection : در این قسمت ما می تونیم برای هر کدوم از داخلی ها که تیکش را بزنیم بتوانیم منشی تلفنی را براش فعال بکنیم. منشی تلفنی میاد به آن داخلی متصل می شود.
Rom Monitor: به این صورت که ما می توانیم صدای اتاق را گوش کنیم. می تونیم مشخص کنیم در کدام داخلی ها می توان به صدای اتاق گوش کرد. بطور مثال بعد از فعال کردن این گزینه ، داخلی شما این قابلیت را دارد که شما به صدای اتاق تون گوش کنید.
روی تلفن تون کد ۷۳۵۱ مربع را می زنید یا اینکه دکمه Auto ANS را می زنیم. حالا اگر از یک داخلی دیگر به داخلی تون تماس بگیرید. اتوماتیک وار می تونید صحبت بکنید از روی آیفون و هم به صدای اتاق تون گوش کنید.
CO Call Duration Limit : تایمر برای داخلی ها هستش ، در این قسمت می تونیم فعال بکنیم که این داخلی ها تایمر داشته باشند یا نه
Internal Pulse Detection : اگر تیک این گزینه نخورده باشد هیچکدام از داخلی ها نمی توانند بصورت پالس شماره گیری کنند. باید حتما تیکش بخورد تا به صورت پالس و تن بتوانند شماره گیری انجام بدهند.
MW for Another Extension: در این قسمت اگر تیک این را فعال کنیم این قابلیت را دارد که به پیغام های داخلی های دیگر گوش بدهند.
SLT MW : در این قسمت ما می توانیم مشخص کنیم که تلفن های معمولی چطور متوجه می شوند که یک پیغام براشون آمده ، روی تلفن های اختصاصی پاناسونیک چراغ مخصوص نشان می دهد که شما یک Message دارید و در تلفن های معمولی همچین قابلیتی نداریم اگر ما تیک این گزینه ها را فعال کنیم. روی هر داخلی این امکان هست که هر وقت گوشی را برمی داریم صدای بوق داخلی فرق بکند و همین مشخص می کند که ما یک پیغامی داریم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.