تنظیمات یوتیوب برای کسب درآمد
تنظیمات یوتیوب برای کسب درآمد
ویدیوهای مختلف باید تنظیمات شخصی مختلفی در شبکه شما داشته باشند.
اگر می خواهید تنظیمات امنیتی ویدیوتان را تعیین کنید باید قبل از آپلود ویدیو قابلیت مشاهده توسط افراد مختلف را تعیین کنید.
گزینه های تنظیمات به صورت زیر هستند:
- Public:در حالت عمومی هر کسی می تواند ویدیوی شما را ببیند و ویدیو در کانال شما لیست خواهد شد. توصیه می شود اگر روی برندینگتان کار می کنید و به دنبال افزایش اینگیجمنت هستید. حالت مشاهده را روی پابلیک تنظیم کنید تا هر کسی به راحتی بتواند با برندتان آشنا شود.
- Unlisted:اگر این گزینه را انتخاب کنید فقط کسانی که لینک ویدیو را دارند می توانند وارد ان شوند. و آن را ببینند. اگر کسی وارد کانال یوتیوب شما شود نمی تواند ویدیو را مشاهده کنید و در قسمت ویدیو های پیشنهادی یا سرچ هم ظاهر نخواهد شد.
- Private:در حالت کاملا شخصی ویدیوها فقط توسط شما و کسانی که خودتان انتخاب می کنید، مثلا دنبال کنندگانتان می توانند دیده شوند. ویدیوهای پرایوت در کانال یوتیوب شما لیست نمی شود و برای دیگر کاربران قابل دسترسی نیستند.
- Scheduled: در این حالت یوتیوب به شما اجازه آپلود ویدیو را می دهد اما خودتان زمان انتشار آن تعیین می کنید. مثلا 10 تا ویدیو هم زمان آپلود می کنید و مشخص می کنید که هر هفته یکی از آن ها منتشر شود. تا قبل از زمان مشخص شده ویدیوی شما توسط هیچ کس جز خودتان قابل مشاهده نخواهد بود. این حالت بیشتر برای کسانی که ویدیو های سریالی می سازند یا کمپین های ویدیویی به راه می اندازند مناسب می باشد.
برای مطالعه: کسب درآمد دلاری از یوتیوب
Youtube red یا یوتیوب قرمز چیست؟
سال 2015 یوتیوب نسخه ای پولی به نام یوتیوب رد در کنار نسخه رایگان معرفی کرد که کاربران با پرداخت ماهانه 10 دلار می توانند در آن عضو شوند و ویدیو ها را بدون هیچ گونه تبلیغاتی مشاهده کنند. در این نسخه کاربران می توانند ویدیوها را ذخیره کرده و به صورت آفلاین مشاهده کنند. البته این نسخه برای کسانی که اشتراک سرویس موسیقی گوگل پلی را دارند رایگان است.
تفاوت یوتیوب پریمیوم و یوتیوب رد و یوتیوب موزیک پریمیوم
در سال ۲۰۱۵ یوتیوب نسخه ای پولی به نام یوتیوب رد (Red Youtube) را در کنار نسخه رایگان خود معرفی کرد که کاربران با پرداخت ماهیانه ۹.۹ دلار می توانستند عضو آن شوند و ویدیوها را بدون هیچ گونه تبلیغاتی مشاهده کنند.
همچنین در این نسخه کاربران میتوانستند ویدیوها را ذخیره کنند و به صورت آفلاین مشاهده کنند دسترسی به همه محتواهای ارجینال یوتیوب از ویژگی های دیگر رد یوتیوب بود.
یوتیوب در اواخر سال ۲۰۱۸ ریبرندیگ انجام داد و یک ورژن جدید به نام یوتیوب پریمیوم را عرضه کرد که در واقع تغییر نامی برای یوتیوب رد بود. به غیر از تمامی موارد بالا با استفاده از
سرویس یوتیوب پریمیوم (youtube premium) میتوانید به یوتیوب موزیک دسترسی کامل داشته باشید و بدون هیچگونه تبلیغ میتوانید موسیقی گوش کنید، در پس زمینه موسیقی دلخواهتان را پخش کنید و موسیقی ها را برای دسترسی آفلاین دانلود کنید. هزینه سرویس یوتیوب پریمیوم ماهیانه ۱۱.۹۹ دلار می باشد
برای مطالعه: چطور شروع به استفاده ازیوتیوب کنیم؟
یوتیوب موزیک پریمیوم: YouTube Music Premium
این سرویس برای علاقه مندان به موسیقی هست با هزینه ماهیانه ۹.۹۹ دلار. با استفاده از این سرویس میتوانید موزیکهای دلخواهتان را بدون هیچ تبلیغی بشنوید، آنها را در پس زمینه اجرا کنید و یا برای استفاده آفلاین آنها را دانلود کنید. که این سرویس قابل ارتقا به یوتیوب پریمیوم هست.
دانلود ویدیو یوتیوب
همانطور که می دانید متاسفانه امکان دانلود ویدیو در یوتیوب در نسخه رایگان آن وجود ندارد.
اما خوشبختانه به غیر از اشتراک یوتیوب رد، چند راه غیر مستقیم وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید تا مجبور نباشید برای هر بار مشاهده ویدیو به سایت مراجعه کنید.
- استفاده از سایت های دانلود یوتیوب:
محبوب ترین وب سایت دانلود از یوتیوب www.qdownloader.net است.
برای این کار کافی است ویدیوی مورد نظر را در یوتیوب باز کنید و لینک آن را کپی کنید سپس سایت بالا را باز کنید و در قسمت سرچ باکس آن را Paste کنید و گزینه Download را بزنید. این سایت امکان دانلود حجم ها و کیفیت های مختلف از ویدیو را برای شما فراهم می کند. در این سایت حتی می توانید فایل ویدیویی را فایل صدا تبدیل کنید و در فرمت های مختلف آن را دانلود کنید.
- استفاده از نرم افزار های دانلود یوتیوب:
YoutubeGet یکی از نرم افزارهای کاربردی دانلود ویدیو از یوتیوب است که محیط کاربری بسیار ساده ای دارد و هم چنین با آن می توانید ویدیو هایتان را به فرمت 3gp تبدیل کنید.
در خود این نرم افزار حتی می توانید بدون دانلود به سایت YouTube وصل شوید و ویدیو ها را به صورت آنلاین هم مانند فضای خود یوتیوب مشاهده کنید.
برای مطالعه: آموزش کار با یوتیوب
تبلیغات در یوتیوب
یوتیوب به مکانی تبدیل شده است که موزیسین ها و اجرا کننده های گمنام می توانند شانس خود را در آن برای معروف شدن امتحان کنند.
جالب است بدانید که Justin Bieber فوق ستاره کانادایی برای اولین بار در یوتیوب کشف شد، همچنین یوتیوب بستر لازم را در اختیار PSY خواننده کره ای قرار داد تا با ویدیوی Gangnam Style وایرال ترین ویدیوی تاریخ یوتیوب را ثبت کند.
این ویدیو بیش از 1 میلیارد بار بازدید شد و لازم است بدانید که این میزان بازدید می تواند درآمد تبلیغاتی قابل توجهی را برای این هنرمند به ارمغان بیاورد.
از آن جایی که گوگل صاحب یوتیوب است، آن ها تلاش زیادی کرده اند تا تبلیغات در یوتیوب به ساده ترین شکل ممکن بوده و قابلیت های شخصی سازی را مانند تبلیغات گوگل
ادوردز داشته باشد.
آپشن هایی که در زمینه تبلیغات به شما داده می شود بسیار زیاد است اما دو آپشن اصلی و بزرگ وجود دارند که می خواهیم به آن ها نگاهی داشته باشیم.
تبلیغات نمایشی در یوتیوب
تبلیغات نمایشی یوتیوب به عنوان زیرمجموعه ای از شبکه نمایشی گوگل وجود دارد.
تبلیغات نمایشی به تبلیغات شما اجازه ظاهر شدن در کنار ویدیوهای یوتیوب مرتبط یا به عنوان پاپ آپ های داخل ویدیوهای یوتیوب را می دهد.
- تبلیغات بنری استاندارد: این تبلیغات شبیه به تبلیغات نمایشی معمولی گوگل هستند که به صورت تبلیغات بنری استاندارد و تبلیغات غنی رسانه ای مطرح می شوند. شما می توانید از دسته بندی های موضوعی و کیووردها جایی که می خواهید این بنرها به نمایش دربیایند استفاده کنید. تصاویر روشن و رنگارنگی که توجهات را به خود جلب می کنند برای این تبلیغات بهترین هستند.
- تبلیغات درون ویدیویی: تبلیغات درون ویدیویی به عنوان پاپ آپ ها درون ویدیوهای هدفگیری شده ای که توسط کوئری های مختلف انتخاب شده اند ظاهر می شوند. URLهای مقصد داخل تبلیغات درون ویدیویی می توانند به لوکیشن های خارج از یوتیوب هدایت شوند.
برای مطالعه: چگونه درآمد یوتیوب را فعال کنیم
چگونه در یوتیوب بازدید بزنیم؟
برای این که بدانیم چطور می توانیم کاری کنیم تا ویدیوهای ما بازدید بیشتری در یوتیوب داشته باشند، باید بدانیم که الگوریتم یوتیوب چطور کار می کند. پس بیایید اول به سراغ این موضوع برویم.
طبق گفته های خود یوتیوب، الگوریتم آن ها در واقع یک حلقه فیدبک لحظه ای است که ویدیوها را بر اساس علاقه مندی های هر بازدیدکننده متفاوت شخصی سازی می کند. این الگوریتم تصمیم می گیرد که کدام ویدیوها به کاربران به صورت جداگانه پیشنهاد می شوند.
اهداف اصلی این الگوریتم دو هدف هستند: پیدا کردن ویدیوی مناسب برای هر بیننده و در پلتفرم نگه داشتن این بیننده برای تماشای ویدیوهای بیشتر. بنابراین، الگوریتم رفتار کاربران را به صورت خیلی نزدیک به همراه عملکرد ویدیوها نظارت می کند. مهم ترین بخش هایی که الگوریتم روی آن ها تاثیر می گذارد نتایج جستجو و استریم های پیشنهادی هستند.
با توجه به حرف هایی که زدیم، دور از انتظار نیست که ویدیوهایی که شما زمان جستجو کردن “گیاهان خانگی” می بینید با ویدیوهایی که شخص دیگری زمان جستجو کردن “گیاهان خانگی” می بیند متفاوت است.
نتایج جستجو بر اساس این فاکتورها هستند:
- Metadata ویدیوی شما (عنوان، توضیحات، کیووردها) و نحوه تطابق آن ها با کوئری کاربر
- تعامل ویدیوی شما (لایک ها، کامنت ها، زمان مشاهده)
استریم پیشنهادی یک پروسه دو جانبه برای الگوریتم یوتیوب است. ابتدا الگوریتم ویدیوها را با امتیازدهی بر اساس داده های تحلیلی عملکرد آن ها رتبه دهی می کند. سپس الگوریتم این ویدیوها را با مردم بر اساس تاریخچه مشاهدات آن ها و چیزهایی که افراد مشابه تماشا کرده اند تطابق می بخشد.
ایده اصلی کار شناسایی ویدیوهای خوب نیست، بلکه تطابق بینندگان با ویدیوهایی است که می خواهند تماشا کنند.
هدف نهایی این است که آن ها هر چقدر بیشتر که می شود روی این پلتفرم وقت خود را سپری کنند.
البته بهتر است بدانید که لیست پایین نیز بخش های دیگری است که الگوریتم می تواند روی آن ها تاثیر بزرگی داشته باشد.
- صفحه اصلی یوتیوب شما
- ویدیوهای ترندینگ
- سابسکرایب های شما
- نوتیفیکیشن های شما
برای مطالعه: 7 روش برای درآمد میلیونی از یوتیوب
5 قدم برای جذب بازدید در یوتیوب
بازاریابی در یوتیوب شباهت های زیادی به سئو دارد. برای گرفتن بازدید، یکی از اهداف اصلی شما باید رتبه گرفتن در جستجوهای یوتیوب بدون تلاش بیشتر از تبلیغات اولیه شما باشد. ممکن است کمی از تاکتیک های کلاه سیاه استفاده کنید، درست مانند سئو تا بازدید بیشتری بگیرید، اما این کار هیچوقت راه حل بلند مدتی نخواهد بود.
به جای این کار، شما باید ویدیوهایی را بسازید که مردم واقعاً بخواهند آن ها را تماشا کنند. سه قدم برای این کار وجود دارد.
قدم اول: بدست آورید یا سرگرم کنید، یکی را انتخاب کنید
از خودتان بپرسید چرا یک نفر یک ویدیو را نگاه می کند. در واقع تنها دو جواب برای این سوال وجود دارد.
آن ها یا می خواهند چیزی را یاد بگیرند تا مشکلی را حل کنند، یا می خواهند سرگرم شوند. شما باید مطمئن شوید که ویدیوی شما می تواند حداقل یکی از این موارد را بدست آورد، اگر نتواند هر 2 را داشته باشد.
دلیل این که فهمیدن این موضوع انقدر اهمیت دارد این است که می تواند روی نحوه شکل دهی شما به ویدیوهایتان تاثیر بسزایی داشته باشد. آیا یک مقدمه خیلی طولانی به بیننده شما کمک می کند تا چیزی را که می خواهد یاد بگیرد؟
خیر، آن ها به موزیک متن ویدیو اهمیتی نمی دهند، این یک برنامه تلویزیونی نیست.
آیا بیننده به تاریخچه پر جزئیاتی از این مشکل اهمیت می دهند؟ دوباره خیر. آن ها می خواهند که راه حل تا حد ممکن دقیق به آن ها ارائه شود. هدف شما این است که مطمئن شوید که ویدیوهای شما تا حد ممکن کاربردی و مفید هستند چرا که این چیزی است که می تواند برای شما سابسکرایبر و بینندگان طولانی مدت ایجاد کند.
برای مطالعه: کسب درآمد به روش یوتیوبرهای حرفه ای
قدم دوم: کیفیت همیشه اولویت اول است
اگرچه که یوتیوب تا اشباع شدن بسیار فاصله دارد، اما یکی از جنبه هایی که مخاطبان را واقعاً تحت تاثیر قرار می دهد کیفیت ویدیوهایی است که توسط کانال های محبوب منتشر می شوند.
آن ها به سرعت متوجه شده اند که بینندگان ویدیوهای دارای کیفیت پایین را مشاهده نمی کنند.
این موضوع را بلاگ نویسی مقایسه کنید. سطح استاندارد محتوا در این زمینه تنها طی چند سال اخیر است که به سطح قابل قبولی رسیده است، در صورتی که همچنان نیز بسیاری از بیزینس ها محتوای زشتی را به نمایش می گذارند که ارزش زیادی هم ندارد. دو مدل ویدیوی با کیفیت وجود دارد که شما به آن ها برخورد خواهید کرد و احتمالاً می خواهید خودتان نیز آن ها را تولید کنید. بگذارید به صورت واضح بگوییم که منظور از کیفیت چیست، ما در حال صحبت کردن در مورد این که ظاهر ویدیو چقدر خوب باشد هستیم.
اولین مدل بک گراند سفید کلاسیک است. Derek Halpern معمولاً از این شیوه در ویدیوهای خود استفاده می کند.
این شیوه نه تنها ظاهری حرفه ای دارد، بلکه تمرکز مخاطب را روی شما به جای یک سری چیزهای تصادفی در پس زمینه معطوف می کند.
یک مدل دیگر از ویدیوهای محبوب، ویدیوی وایت برد است، جایی که روایت در کنار نقاشی هایی که روی وایت برد کشیده می شود انجام می شود. این ویدیوها ظاهری عالی داشته و شیوه ای سرگرم کننده برای توضیح محصولات پیچیده می باشند، اما چطور می توان این چنین ویدیوهایی را ساخت؟
ویدیوی دارای پس زمینه سفید خیلی ساده است. تنها هزینه ای هم که دارد هزینه ای کم برای خرید تجهیزات بسیار ابتدایی از یک فروشگاه لوازم عکاسی است که مدت زمان زیادی نیز برای شما کار خواهند کرد.
می توانید این ویدیو را برای یادگیری نحوه راه اندازی ویدیوهای دارای پس زمینه سفید مشاهده کنید.
زمانی که صفحه را راه اندازی کردید، تنها به یک دوربین خوب برای شروع فیلم برداری نیاز خواهید داشت. متاسفانه ویدیوهای وایت بردی کمی پیچیده تر هستند. اگر خودتان مهارت لازم برای تصویرسازی را ندارید، هیچ راهی بجز استخدام فردی با این مهارت برای انجام دادنش نخواهید داشت. شما می توانید با درج آگهی در سایت های مربوط به خدمات فریلنسرها افرادی که را دارای مهارت انجام این کار هستند به راحتی پیدا کنید.
برای مطالعه: معیارهای لازم برای درآمدزایی از یوتیوب
تنظیمات یوتیوب برای کسب درآمد
پس از فیلمبرداری یک ویدیوی با کیفیت، شما باید آن را ویرایش نیز بکنید. ویرایش خوب به شما اجازه می دهد تا جریان ویدیو را از یک بخش به بخش دیگر به خوبی حفظ کنید تا توجه مخاطبان را داشته باشید. لازم به ذکر است که در این بخش نیز اگر مهارت کافی را ندارید باید یک ویرایشگر فریلنسر را استخدام نمایید.
قدم سوم: باید برای خود اسم و رسمی به پا کنید
داشتن کانال یوتیوب خود خیلی شبیه به داشتن برنامه تلویزیونی خود است.
شما به سابسکرایبرهایی که به صورت مستمر ویدیوهای شما را تماشا می کنند نیاز دارید.
به همین دلیل است که یک ویدیو، مهم نیست چقدر خوب، برای موفقیت در بازاریابی یوتیوب کافی نیست.
این موضوع را با اپیزود اولیه یک برنامه تلویزیونی مقایسه کنید.
حتی اگر نمره خوبی کسب کند، باز هم اطمینان نمی دهد که برای فصل دوم هم تمدید شود.
شما باید متعهد به تولید مستمر ویدیو برای کانال خود باشید.
Derek Halpern را ببینید، که قبلاً نیز به آن اشاره کردیم. وی تقریباً 90 ویدیو روی کانال خود دارد.
وی این ویدیوها را طی چندین سال ایجاد کرده است. این موضوع چند کار بزرگ انجام می دهد.
اول از همه، به وی این شانس را می دهد تا سابسکرایبرهای خود را چند برابر کند.
حتی اگر اولین ویدیوی شما نتواند بینندگان را انقدر تحت تاثیر قرار دهد تا دکمه سابسکرایب را بفشارند، شاید یکی دیگر از ویدیوهای شما در نوار کناری بتواند این کار را انجام دهد.
علاوه بر این، هر بار که یک سابسکرایبر یک ویدیو را می بیند، شانس زیادی وجود دارد که آن را به اشتراک بگذارد. این موضوع منجر به این می شود که هر زمان که ویدیوی جدیدی عرضه می کنید بازدید بیشتری بگیرد. تعداد بازدیدهایی که ویدیوی شما می گیرد خطی نیست. ابتدا به صورت کُند شروع می شود، اما مانند یک گلوله برفی، در طول زمان به صورت نمایی رشد پیدا می کند.
اگر می خواهید بازاریابی کلاه سفید در یوتیوب انجام دهید، طوری برنامه ریزی کنید که بتوانید نتایج را حداقل بعد از یک سال ارزیابی نمایید، اما این لزوماً بدین معنی نیست که نتواند زودتر از موعد مقرر به نتایج دلخواه خود برسید.
قدم چهارم: لینک ویدیوهایتان را بر روی پلتفرمهای دیگرتان نشر دهید
لینک ویدیوهایتان را بر روی پلتفرمهای دیگرتان مانند سایت، اینستاگرام، لینکدین و … نشر دهید.
حتی میتوانید یک تیزر کوتاه از ویدیوی یوتیوب تهیه و آن را در اینستاگرام نشان دهید و از افراد بخواهید که برای دسترسی کامل و دیدن جزئیات به یوتیوب مراجعه کنند و یا حتی گذاشتن لینک آن به عنوان کامنت در زیر حوزه مرتبط در سایتهای دیگر.
قدم پنجم:در انتشار ویدیوهایتان استمرار داشته باشید
درست است که شرط لازم کیفیت محتوا است اما این را بدانید که یوتیوب همانند صاحب اصلیاش یعنی گوگل عاشق استمرار در تولید محتوا است و کانالهایی که محتوای باکیفیت و مستمر تولید میکنند را در نتایج جستجو بهتر نشان میدهد. اوایل شاید برای تان سخت باشد اما یک راهکار خوب این است
که ویدیوهایتان را به شکل سریالی در بیاورید، یعنی به جای ساخت یک ویدیوی بلند، آن را به سه یا چهار ویدیو تقسیم کنید.
ویدیوهای سریالی به وفادارسازی مخاطبان نیز کمک میکند.
قدم ششم: در تولید ویدیوهایتان، انسجام محتوایی داشته باشید.
هدف اصلی کانالتان را مشخص کنید و خارج از موضوعات مرتبط با آن کار نکنید. قبل از ضبط ویدیو، سناریو بنویسید و طبق آن عمل کنید.
برای مطالعه: درآمد شرکت یوتیوب از کجا حاصل میشود؟
نحوه حذف تبلیغات یوتیوب
همان طور که شاید زمانی خودمان دوست داشته باشیم که در یوتیوب تبلیغات کنیم و دوست داریم که افراد زیادی آن را ببینند و از تبلیغ ما خوششان بیایند، خودمان هنگام مواجهه با تبلیغات یوتیوب مخصوصاً تبلیغات درون ویدیویی که به شکل پاپ آپ ظاهر می شوند به شدت بیزار هستیم!
بنابراین بیایید با هم ببینیم که چطور می توان به حذف تبلیغات در یوتیوب پرداخت.
حذف کردن تبلیغات در یوتیوب کار بسیار ساده ای است. یکی از بهترین و راحت ترین شیوه ها برای حذف کردن تبلیغات در یوتیوب این است که با مرورگر گوگل کروم به بخش Webstore با انتخاب Extenstions از منوی More Tools بروید و در آن جا AdBlock for Youtube را جستجو کنید. اد بلاک در واقع یک اکستنشن گوگل کروم است که وظیفه آن فیلتر کردن محتوا و بلاک کردن تمامی تبلیغات در یوتیوب است. این اکستنشن به کاربران اجازه جلوگیری از المان های صفحه مانند تبلیغات را می دهد. بنرها، تبلیغات درون ویدیویی و حتی تبلیغاتی که قبل از شروع ویدیو در یوتیوب به نمایش درمی آیند همگی به وسیله این اکستنشن بلاک می شوند.
برای مطالعه: قوانین و خط مشی یوتیوب
یوتیوب نیز مانند تمامی جوامع حقیقی و مجازی که در دنیا وجود دارند یک سری قوانین و خط مشی مشخص دارد که در صورت رعایت نکردن آن ها به سخت گیرانه ترین شکل ممکن می تواند شما را مجازات کند. این قوانین دائماً با توجه به وضعیت جامعه آپدیت می شوند و همیشه به صورت یکسان نیستند. در این بخش می خواهیم نگاهی گذری به این قوانین داشته باشیم که مربوط به امسال هستند.
- اگر کانال شما درجه سنی همگانی داشته باشد، نمی توانید در آن محتوای مربوط به بزرگسالان بگذارید.
- هیچ راه میانبری برای موفقیت یک شبه در یوتیوب وجود ندارد: سیاست های مقابله با تعامل
- تقلبی در یوتیوب تولیدکنندگان محتوا را از افزایش سابسکرایبرهای اکانت خود به وسیله
- تاکتیک هایی مانند مبادله سابسکرایبر یا بخشیدن آن ها به یکدیگر منع می کند.
- به جای این کار می توانید از کاربران بخواهید کانال شما را ببینند، نه این که آن ها را مجبور کنید سابسکرایب کنند.
- برای این کانال شما Verify شود، به حداقل 100 هزار سابسکرایبر نیاز خواهید داشت.
- به فایل بندانگشتی ویدیوی خود توجه بیشتری بکنید: تولیدکنندگان محتوای یوتیوب متوجه شده اند
- که چطور می توان بازدیدهای ویدیو را با استفاده از عناوین و فایل بندانگشتی افزایش داد.
- عناوین موفقیت آمیز معمولاً کلیک خور خوبی داشته و صریح تر در مورد موضوع صحبت می کنند.
- فایل بند انگشتی، می تواند سوال مورد نظر را پاسخ دهد و به بینندگان نشان دهد
- که انتظار دیدن چه چیزی را زمان کلیک کردن روی ویدیو داشته باشند.
در کنار قوانین گفته شده در بالا، لازم است در مورد قوانین کپی رایت یوتیوب نیز اطلاعات کافی داشته باشید چرا که عمل کردن خلاف این قوانین نیز می توانید برای شما مجازات سنگینی داشته باشد.
بر اساس گفته های یوتیوب، تولید کنندگان ویدیو تنها اجازه آپلود ویدیوهایی را دارند که خودشان تولید کرده یا اجازه آپلود کردن توسط فرد تولید کننده را دریافت کرده باشند. بنابراین این افراد ممکن است بهتر باشد ویدیوهایی که خودشان تولید نکرده را آپلود نکنند یا از هر محتوایی در ویدیوهای خود که کپی رایت شده است،مانند ترک های موسیقی، گزیده هایی از برنامه های کپی رایت شده یا ویدیوهایی که توسط کاربران دیگر ساخته شده اند بدون این که ابتدا از آن ها اجازه بگیرند، استفاده نکنند.
جهت مشاهده مقالات و دوره های آموزشی مختلف مرتبط با آموزش کار با یوتیوب بر روی این لینک کلیک نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.