نحوه نصب وردپرس در سی پنل
نحوه نصب وردپرس در سی پنل
cPanel یک پلتفرم کاربر پسند است که به منظور راحتتر کردن مدیریت حسابهای میزبانی وب برای کاربران طراحی شده است.
اگر روی ایجاد یک وب سایت یا راه اندازی وبلاگ وردپرس کار می کنید و مبتدی هستید، بهتر است هاست مبتنی بر cPanel را انتخاب کنید.
اساساً سی پنل به صاحبان وب سایت اجازه می دهد تا وب سایت وردپرس خود را مدیریت کنند. مدیریت نام دامنه، اتصالات پایگاه داده و حساب های ایمیل برخی از چندین کاربرد سی پنل هستند. علاوه بر این، صاحبان سایت های وردپرسی می توانند تمام موارد ذکر شده در بالا و سایر جنبه های وب سایت وردپرس خود را بدون هیچ دانش فنی مدیریت کنند. با توجه به این واقعیت که وردپرس شناخته شده ترین و پرکاربردترین پلتفرم ساخت وب سایت موجود است، صاحبان وب سایت باید شروع به یادگیری در مورد cPanel وردپرس کنند.
بنابراین، امروز در این مقاله، ما قصد داریم مزایای استفاده از سی پنل را بررسی کنیم و برخی از سوالات متداول مربوط به سی پنل را بررسی خواهیم کرد.
اکنون بدون هیچ مقدمه ای – بیایید شروع کنیم!
سی پنل چیست؟
طبق تعریف، سی پنل یک رابط گرافیکی (رابط گرافیکی) مبتنی بر لینوکس است. برای کنترل، مدیریت، سازماندهی و بهبود وب سایت وردپرس آنها استفاده می شود.
سی پنل همچنین به شما امکان می دهد کل یک وب سایت را منتشر کنید، دامنه ها را مدیریت کنید، داده های وب سایت خود را سازماندهی کنید و موارد دیگر.
علاوه بر این، سی پنل فقط به وردپرس محدود نمی شود. ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب دیگری نیز وجود دارند که سی پنل های خود را در اختیار صاحبان وب سایت قرار می دهند.
سی پنل ارائه شده توسط شرکت های مختلف عمدتاً از یک فناوری تشکیل شده است و همان کاری را که در بالا ذکر شد انجام می دهد. همچنین cPanel یکی از محبوب ترین کنترل پنل ها در ایالات متحده است.
سی پنل ها معمولا با چندین بسته میزبانی وب ارائه می شوند. همچنین سی پنل ها دارای دو رابط هستند. هر دوی آنها به یکدیگر متصل می شوند تا به کاربران انعطاف پذیری و کنترل بیشتری بر روی وب سایت خود ارائه دهند.
اولین رابط البته خود “cPanel” است و دومی یک رابط مدیریت سرور به نام مدیر میزبان وب (WHM) است. هر دوی این رابطها با هم ترکیب شدهاند و با ابزارهایی که برای مدیریت سرور استفاده میشوند یکپارچه شدهاند.
داشبورد سی پنل چگونه به نظر می رسد؟
تشخیص ظاهر کلی سی پنل تقریبا غیرممکن است زیرا وب سایت های مختلف بسته به ارائه دهنده میزبان وب سایت، سی پنل های مختلفی دارند. با این حال، یک چیز مطمئن است که همه cPanel ها عملکرد یکسانی را ارائه می دهند.
آیا همه هاست های وردپرس از سی پنل استفاده می کنند؟
نه همیشه! سی پنل ممکن است محبوب ترین پلتفرم مدیریت و کنترل وب سایت باشد، اما مطمئناً تنها پلتفرم موجود نیست.
نزدیک به 2 میلیارد وب سایت در جهان وجود دارد که از این تعداد فقط 400 میلیون وب سایت فعال هستند. از این رو، از بین تعداد زیادی وب سایتی که امروزه داریم، برخی از وب سایت ها ممکن است از کنترل پنل های سفارشی شده استفاده کنند.
این کنترل پنل های سفارشی شده دقیقا مانند همتای خود یعنی cPanel کار می کنند. با این حال، تنها تفاوت این است که این سی پنل های سفارشی شده توسط ارائه دهندگان میزبانی وب و نه توسط برند “cPanel” ارائه می شوند.
علاوه بر این، اگر در مورد cPanel مورد استفاده خود مطمئن نیستید، با ارائه دهنده میزبانی وب خود تماس بگیرید و به سادگی از آنها در مورد آن سؤال کنید.
آیا سی پنل خصوصی و امن است؟
بله، سی پنل خصوصی است. یک حساب کاربری به شما داده می شود که می توانید با شناسه ایمیل و رمز عبور خود به آن دسترسی داشته باشید. توصیه می شود شناسه و رمز عبور سی پنل خود را مخفی نگه دارید زیرا حاوی اطلاعات و تنظیمات وب سایت شما است.
علاوه بر این، پلتفرم cPanel خود یک نگرانی امنیتی نیست، اما برخی از هکرها و مجرمان سایبری وجود دارند که می توانند سعی کنند سایت شما را هک کنند یا اطلاعات مهم را سرقت کنند.
برای به حداقل رساندن چنین سناریوهایی، بهروزرسانیهای cPanel منتشر میشوند، و امنیت پیچیدهتری برای اطمینان از رفع مشکل در کنترل پنل برای ایمنی پیشرفته انجام میشود.
در هر صورت، همیشه به شما توصیه می شود که از خدمات امنیتی و نگهداری برای وب سایت وردپرس خود استفاده کنید.
چگونه وارد سی پنل شویم؟
راه های مختلفی برای دسترسی به سی پنل وب سایت شما وجود دارد، و ما قصد داریم در مورد تمام راه هایی که از طریق آنها می توانید به راحتی و سریع به سی پنل خود دسترسی پیدا کنید، به شما بگوییم.
-
ورود از طریق نوار آدرس
شما می توانید با استفاده از نوار آدرس مرورگر خود وارد سی پنل خود شوید. فقط آدرس وب سایت خود را تایپ کنید و در انتهای آدرس وب سایت خود، عبارت “:2082” یا “:2083” را برای cPanel SSL تایپ کنید. در اینجا نمونه ای از نحوه ظاهر آدرس سی پنل شما آورده شده است: https://yourwebsite.com:2083 .
علاوه بر این، راه دیگری برای ورود به cPanel خود این است که به جای ارقام عددی، /cPanel را بعد از آدرس خود تایپ کنید. در پایان، آدرس شما چیزی شبیه به این خواهد بود: https://yourwebsite.com/cpanel .
-
ورود از طریق آدرس IP
اگر وبسایت جدیدی دارید، احتمالاً رکوردهای DNS شما هنوز روی سرور پخش نشده است، بنابراین نمیتوانید از روش اول استفاده کنید. خوشبختانه شما می توانید از طریق آدرس IP خود به سی پنل وب سایت خود نیز دسترسی داشته باشید.
نمونه ای از آدرس وب سایت شما چیزی شبیه به این است: https://192.168.0.1:2083 .
علاوه بر این، اگر سی پنل را به زبانی متفاوت از انگلیسی ترجیح می دهید، می توانید به سادگی زبان را از پایین صفحه ورود به سیستم cPanel تغییر دهید.
در نهایت، زمانی که در صفحه ورود به cPanel هستید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که نام کاربری و رمز عبور را وارد کرده و بر روی دکمه زیر فیلدهای ورودی کلیک کنید تا وارد کنترل پنل وب سایت خود شوید.
آیا سی پنل برای وردپرس ضروری است؟
همانطور که در بالا ذکر کردیم، سی پنل یک فناوری مدیریت سرور است که برای وب سایت ها ضروری است. وردپرس به طور کلی یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که می توانید سیستم خود را بر اساس آن بسازید.
سردرگم شدید؟ اجازه دهید به روشی دقیق تر و در عین حال آسان تر توضیح دهیم.
اگر وبسایتی دارید و میخواهید آن را بهصورت زنده پخش کنید تا مخاطبان شما بتوانند از طریق اتصال به اینترنت به آن دسترسی داشته باشند، باید آن را روی سرور دریافت کنید. از طرف دیگر، اگر به فکر راه اندازی یک مقاله یا وبلاگ وردپرس هستید، برای میزبانی وبلاگ به یک سرور نیاز دارید. در غیر این صورت برای کسی قابل دسترسی نخواهد بود. با این حال، یک سرور همیشه به اینترنت متصل است. این به مخاطبان شما امکان می دهد تا به راحتی از طریق اتصال به اینترنت به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند.
از نظر فنی، زمانی که میخواهید سرور و نرمافزار وبسایت خود را مدیریت کنید، به یک راهحل فنی نیاز خواهید داشت، و اینجاست که cPanel به کارتان میآید. و همانطور که قبلا ذکر کردیم، cPanel یک رابط کاربری گرافیکی است که مدیریت خدمات خود را بدون هیچ گونه مهارت فنی برای کاربر آسانتر میکند.
در مقایسه، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای مبتنی بر پایگاه داده (CMS) است. این سیستم برای نمایش، ویرایش، افزودن، حذف و تغییر محتوای یک وب سایت طراحی شده است.
برجسته ترین ویژگی؟ خب، سیستم مدیریت محتوا وردپرس به شما این امکان را میدهد تا تمام وظایف ذکر شده در بالا را بدون دانش کدنویسی انجام دهید. میتوانید صفحات، رسانهها، ویدیوها را خیلی راحتتر اضافه کنید. از این رو، ترکیب وردپرس و سی پنل قوی است و قابلیت استفاده و امکان سنجی شگفت انگیزی را برای کاربران فراهم می کند.
در حالی که وب سایت وردپرس شما به شما امکان می دهد صفحات را به راحتی بسازید، یک سی پنل به شما امکان می دهد آن را به طور موثر مدیریت کنید.
بهترین گزینه های هاست سی پنل چیست؟
انتخاب بهترین ارائه دهندگان هاست سی پنل برای وب سایت شما حیاتی است. از همه مهمتر، وب سایت شما حضور آنلاین کسب و کار شما است و شما باید در انتخاب ارائه دهنده هاست برای وب سایت خود هوشیار باشید.
ما در فرازنتورک خدمات هاستینگ خود را بالاترین کیفیت ارائه می دهیم در صورت صلاحدید می توانید از خدمات هاست و دامنه ما استفاده کنید.
- به cPanel -> Home -> Software بروید
- Softaculous Apps Installer را انتخاب کنید.
- از منوی سمت چپ، «WordPress» را در نوار جستجو تایپ کنید.
- نماد وردپرس را که ظاهر می شود انتخاب کنید.
- از منوی ظاهر شده، روی “نصب” کلیک کنید.
- در مرحله بعد، شما می توانید یک نصب سریع یا سفارشی را انتخاب کنید. فرم هایی که باید پر کنید بسته به انتخاب شما متفاوت خواهد بود.
- یک فرم نمایش داده می شود، بنابراین آن را پر کنید. مقادیر پیش فرض از پیش پر شده وجود دارد، اگر می خواهید می توانید آنها را همانطور که هستند بگذارید.
- در مرحله بعد، شما باید URL نصب، یعنی دامنه ای را که می خواهید وردپرس را در آن نصب کنید، مشخص کنید.
- در مرحله بعد، زمان پر کردن نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیل مدیر وردپرس است. سپس باید زبانی را که می خواهید وردپرس را با آن نصب کنید انتخاب کنید.
- هنگامی که فرم پر شد، فقط روی “نصب” در پایین آن کلیک کنید.
تمام شد!!!!
نتیجه
طبق تجربه من، Cpanel بهترین راه حل برای مدیریت پلتفرم های میزبانی مشترک یا اختصاصی است. همچنین باید به یاد داشته باشیم که Cpanel سازگار با وردپرس است.
این پلتفرم ساده و شهودی است و در عین حال به شما امکان سفارشی سازی و ویرایش هر گونه جزئیات پلت فرم هاست خود را می دهد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.